LOGISTIEK
MAKELAARS
HELPEN VERDER

DOE JE MET ONS MEE?

We weten dat voor een ondernemer aspecten als kosten, duurzaamheid, voorspelbaarheid belangrijk zijn. De logistiek makelaars kijken graag binnen de realiteit van die ondernemer naar wat er mogelijk is.

 • Hoe staat het met de kosten en betrouwbaarheid van hun huidige transport over de weg?
 • Hoeveel bedraagt de CO2-uitstoot van hun vervoer nu?

Op neutrale wijze zetten wij die gegevens af tegen vervoer van dezelfde hoeveelheid vracht, maar dan over water. Door inzicht te verschaffen in de logistieke stromen van een bedrijf en de daarbij behorende cijfers, kunnen logistiek makelaars goed onderbouwen hoe en waarom Modal Shift kan bijdragen aan een grotere toekomstbestendigheid van hun bedrijf en sector.

Maak gebruik dan het onderstaande contactformulier.


  Vraag een logistiek makelaar

  Logistiek makelaars zorgen ervoor dat alle relevante partijen worden benaderd en geïnformeerd over Modal Shift. Er worden door de overheid middelen beschikbaar gesteld in de vorm van een regeling die helpt om aanloopkosten en aanloopverlies te dekken. Je hoeft niet in één keer je hele bedrijf om te gooien, maar kunt met een paar partijen in de keten een paar kleine projecten doen, om te kijken wat Modal Shift voor je bedrijf betekent en hoe je het in de toekomst kunt toepassen.

  Indien je interesse hebt om mee te doen met jouw organisatie, maar niet waar je moet beginnen, neem dan contact op met een Logistiek Makelaar in jouw regio. (zie kaart)

  Frans van den Boomen
  Lean & Green Off Road
  Tel. 06 46976386
  Miranda Volker
  Bureau Voorlichting Binnenvaart
  Tel. 06 46718482

  VOOR IEDEREEN!

  Iedereen kan meedoen. Er is niet alleen een rol voor grotere bedrijven, of vervoerders, maar ook voor MKB bedrijven, verladers, havenbedrijven, binnenvaartschippers, gemeenten, kortom, iedereen betrokken is bij containervervoer binnen de corridors Oost en Zuid-Oost.

  EENVOUDIG

  Samen met een logistiek makelaar breng je jou logistieke proces in kaart en kijk je waar binnenvaart een goed en gunstig alternatief is voor jou bedrijf of organisatie. Bekijk ook eens onze interviews met bestuurders, ondernemers en experts op het gebied van Modal Shift.

  MINDER SLIJTAGE WEGDEK

  VERBETERDE MOBILITEIT

  POSITIEF DUURZAAM IMAGO

  MINDER OPONTHOUD

  EFFICIENTE LOGISTIEKE KETEN

  MINDER CO2 UITSTOOT